Vrienden van de Gelderse Boys

In de kantine gaat de welbekende “vrienden van” wand komen, hier willen we oude benamingen samen brengen met nieuwe ideeën, vandaar de benaming; 


Vrienden van de Gelderse Boys zitten “in d’n goeie zit”

U kunt vriend worden van de Gelderse Boys door donatie van 35 EUR per jaar, dit is natuurlijk een relatief groot bedrag echter we willen het e.e.a. hiermee combineren. 
17,50 EUR van dit bedrag wordt besteed aan en door de Gelderse Boys, de andere 17,50 gaan we met de deelnemers besteden in een feestavond, BBQ of iets van dien aard.

Wat is er leuker om uw eigen naam, die van uw kind, commissie, kleinkind, bedrijf of anderszins terug te laten komen op een mooi bordje in de kantine. Bordjes welke gebruikt gaan worden zijn in de vorm van het GB logo en 15 bij 10 cm.

We hopen dat velen van u dit initiatief gaan ondersteunen en zodoende niet alleen de club te ondersteunen maar ook een prachtig feest te mogen organiseren voor u.

Opgave bij voorkeur via de website  (inlog niet nodig) of via mail;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Natuurlijk kunt u ook een van onder genoemde personen aanspreken.

Namens de sponsorcommissie Gelderse Boys

Nico Dekkers, Rini van Zon

 

Details

Datum 01-03-2016 00:00
Einddatum 01-03-3016 00:00
Maximum aantal deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum inschrijven 01-03-3016
Prijs per start of persoon €35,00
Location Gelderse Boys
Deel dit evenement