Lidmaatschappen

-BASIS LIDMAATSCHAP

BETALING PER JAAR

Duur: 1 jaar
Prijs per jaar: €80,00

WEDSTRIJD LIDMAATSCHAP

 

Duur: 1 jaar
Prijs per jaar: €95,00

KNHS LIDMAATSCHAP

PER JAAR

Duur: 1 jaar
Prijs per jaar: €55,00

In de kantine gaat de welbekende “vrienden van” wand komen, hier willen we oude benamingen samen brengen met nieuwe ideeën, vandaar de benaming; 


Vrienden van de Gelderse Boys zitten “in d’n goeie zit”

U kunt vriend worden van de Gelderse Boys door donatie van 35 EUR per jaar, dit is natuurlijk een relatief groot bedrag echter we willen het e.e.a. hiermee combineren.
17,50 EUR van dit bedrag wordt besteed aan en door de Gelderse Boys, de andere 17,50 gaan we met de deelnemers besteden in een feestavond, BBQ of iets van dien aard.

Wat is er leuker om uw eigen naam, die van uw kind, commissie, kleinkind, bedrijf of anderszins terug te laten komen op een mooi bordje in de kantine. Bordjes welke gebruikt gaan worden zijn in de vorm van het GB logo en 15 bij 10 cm.

We hopen dat velen van u dit initiatief gaan ondersteunen en zodoende niet alleen de club te ondersteunen maar ook een prachtig feest te mogen organiseren voor u.

Opgave bij voorkeur via de website  (inlog niet nodig) of via mail;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Natuurlijk kunt u ook een van onder genoemde personen aanspreken.

Namens de sponsorcommissie Gelderse Boys

Toon van Zon, Nico Dekkers, Rinie van Zon, Marie van Tiel, Maarten van Klompenburg

 

Duur: 1 jaar
Prijs per jaar: €35,00