Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren voor 28 november. De sleutel van de oefenhal dient dan direct te worden ingeleverd. 

De Gelderse Boys geeft zelf en samen met de Loevestein ruiters en PSV de Bommelerwaard diverse wedstrijden door het jaar heen. Aan deze wedstrijden mogen alle recreatieve - en wedstrijdruitersdeelnemen. Inschrijvingen voor deelname kunnen doorgegeven worden via de website van de Gelderse Boys en de kosten hiervoor komen voor rekening van de ruiters. 

Leden van de Gelderse Boys kunnen de voorbak vooraf voor €2,50 per half uur bespreken. Daarnaast is de mogelijkheid om vooraf vastgelegd voor €25,- per half jaar voor één half uur per week te reserveren, met de perioden van 1 januari tot 30 juni en 1 juli tot 31 december. 

Lid worden van paardensportvereniging de Gelderse Boys kan door middel van het indienen van een aanvraag via de website. Nadat wij de online inschrijving volledig hebben ontvangen zal deze ter goedkeuring bij het bestuur worden beoordeeld je krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht. Na goedkeuring door het bestuur dient het bedrag staande voor de proeftijd (drie maanden), contant of per bank te worden betaald. Van de proeftijd kan alleen gebruik worden gemaakt door nieuwe ruiters, niet wedstrijdruiters en niet eerdere leden. Bij een proeflidmaatschap, wordt na drie maanden het lidmaatschap, met goedkeuring van beide partijen, omgezet naar het lidmaatschap. De minimale leeftijd voor lidmaatschap is 6 jaar.